Zoekt u een personal trainer Almere

Torso-lifestyle-centre

Bent u op zoek naar een goede personal trainer Almere met alles erop en eraan. Dan zit u bij Torso Lifestyle Centre helemaal gebakken. Bij Torso Lifestyle Centre hebben ze de beste personal trainers en trainingen. Naast deze trainingen hebben ze ook nog eens een speciaal team voor uw voeding en fysio. Bij het kennismakingsgesprek worden uw wensen en doelen opgenomen en meten ze al uw gegevens zoals kracht uithoudingsvermogen en vetpercentage. Door deze informatie kunnen ze een gegarandeerde goede training neerzetten voor u. Ook hebben ze small group trainingen en pads training. pads training is een hele interessante manier van sporten. Je combineert hiermee fitness en boxen, waardoor je een hele intensieve workout krijgt waar je lekker veel energie van krijgt.

Mijn ervaring met Torso Lifestyle Centre

Ik ben erg blij met de trainingen van Torso Lifestyle Centre. Ze nemen de tijd voor je en ze laten je alles goed zien. Ze bereiden leuke en intensieve trainingen voor u voor. Ik sport nu bijna een jaar bij Torso Lifestyle Centre en ik heb nog nooit zoveel plezier gehad in het sporten. Iedere keer is het weer een verrassing wat je gaat doen. Dat vind ik er zo leuk aan.

Ik voel me ook veel energieker tijdens mijn werk en ik merk dat mijn kracht toeneemt.

personal training

Interesse in de trainingen van Torso Lifestyle Centre?

U kunt alle informatie over de trainingen vinden op de website van Torso Lifestyle Centre. Hier kunt u alles vinden van de tarieven tot de manier van trainen.