24 oktober 2021

Zeer tevreden over nlp Rotterdam

2 min read
Niels-Fitclass-Personal-Training-Rotterdam

Ik ging na aantal weken geleden op het internet op zoek naar nlp Rotterdam om een goede personal trainer bij mij in de buurt te vinden die mij kon helpen met afvallen. Ik woog namelijk een aantal kilo teveel die ik er niet zelfstandig afgetraind kreeg. 

Zeer veel verschillende personal trainers in de buurt van Rotterdam 

Toen ik op het internet op zoek ging naar npl Rotterdam kreeg ik zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende personal trainers bij mij in de omgeving. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites van verschillende personal trainers had bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak mij de website van Niels Fitclass mij het meeste aan. De website is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie die mij persoonlijk erg aansprak. Op de website staat onder andere vermeld dat Niels Fitclass voeding erg belangrijk vindt en voordelige prijzen hanteert voor de personal trainingen. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot om contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek.

afslankprogramma

Zeer tevreden over het resultaat dat ik heb geboekt met behulp van een personal trainer 

Ik kon al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek met een personal trainer van Niels Fitclass. Tijdens dit gesprek hebben we het uitgebreid gehad over de persoonlijke doelen die ik wilde bereiken. Na het gesprek besloot ik om bij Niels Fitclass te beginnen met sporten met behulp van een personal trainer. We hebben vervolgens een voedingsschema opgesteld en zijn begonnen met sporten. We zijn inmiddels een aantal weken verder en ik ben al een aantal kilo’s kwijt.