Win ruimte in de kinderslaapkamer

Stapelbed

Wanneer je niet genoeg slaapkamers hebt en ieder kind toch comfortabel wilt laten slapen is een stapelbed een ideale optie. De twee bedden zijn net zo comfortabel en praktisch als twee enkele bedden, voordeel is alleen dat het minder ruimte inneemt. De stapelbedden van perfecthomeshop.eu voldoen aan alle zeer strenge regels die de E.U. voorschrijft. Ieder bed is uitgerust met een lattenbodem, uit bed vallen is ook bijna onmogelijk door de zijpanelen waarmee het bed wordt geleverd. Over het matras hoef je ook geen zorgen te hebben, het bed wordt namelijk geleverd met bijpassende matrassen.

Stapelbed

Berg speelgoed op in de lade

Een stapelbed is niet alleen maar goed om twee kinderen te laten slapen, onder het onderste bed bevindt zich namelijk een grote lade. De lade kun je gebruiken om kinderen speelgoed op te ruimen, of als er een vriendje of vriendinnetje blijft slapen als derde bed. Even de lade uitschuiven als de kinderen naar bed gaan en het bed is klaar. Wanneer de kinderen wakker zijn schuif je de lade weer onder het bed, en je hebt een zee van ruimte om te spelen in de kinderkamer. Het bed met de lade is perfect voor kinderen die het leuk vinden om een slaapfeestje te geven, ook voor de schuiflade wordt een matras bijgeleverd.

Stapelbed

Meerdere stapelbedden in één kamer

Ben je klein behuisd maar heb je wel meerdere kinderen dan hoeft dit geen probleem te zijn, twee stapelbedden in een kamer en je hebt ruimte om vier kinderen te laten slapen in één kamer. Voor kinderen is een stapelbed een leuke uitdaging, laat de kinderen om en om in het bovenste bed slapen. Neem je de bedden met een lade dan kun je wel een kinderfeestje geven met nog meer kinderen. Probeer wel als de kinderen wisselen van bed het eigen matras mee te nemen.  De matrassen zijn eenvoudig schoon en fris te houden door de matrashoezen die om de matrassen heen zitten.