Wat is Shea Butter van NPK?

NPK

Wat is Shea Butter van NPK uit Afrika? Dit is een onmisbaar product wanneer jij je verzorging erg belangrijk vindt. Shea Butter is het meest verzorgende en voedende product ter wereld, en wat is Shea butter nou zonder al zijn vitamines en plantaardigheid? Het bevat veel vitamines A, E en F. Daarnaast is het een 100% natuurlijk en plantaardig product. De boter is geschikt voor je huid, maar daarnaast ook voor je haar. Shea Butter wordt al eeuwenlang gebruikt in Afrika. Voor een beter gehydrateerd en soepele huid is de Shea Butter een van de beste producten om voor te kiezen.

Huid

Wat is Shea Butter nou zonder al zijn sterke eigenschappen

Een van de bijzondere eigenschappen van Shea Butter, is het hoge niet-zeep gehalte. Het niet-zeepbare gedeelte van de boter is het allerbelangrijkste. Beschadigde huid kan snel weer herstellen met behulp van de boter, maar ook ontstaan er minder snel nieuwe beschadigingen. Merk jij dat je huid snel begint te verouderen? Dan is Shea Butter absoluut aan te raden.

Wat is Shea Butter voor je haar? Ook voor het haar is Shea Butter een uitstekend product. De boter kan pluizig of beschadigt haar weer herstellen. Er zijn weinig producten die hiervoor zo goed werken als deze boter. Na het gebruiken van de boter glanst je haar weer. Dit zorgt natuurlijk voor een prachtig effect! Merk jij dat je haar beschadigt na het gebruiken van een haardroger? Ook dan is de boter een goede keuze.

Wat is Shea Butter

Nog een leuk feitje over de boter: het is ook te gebruiken tijdens het koken. Wanneer je de boter gebruikt tijdens het koken, zal dit ook effect hebben op je gezondheid. Je ziet het direct terug aan je huid en haren wanneer je dit product gebruikt. Het is dan ook absoluut aan te raden om het product snel aan te schaffen.