Verjaardag vieren in de winter? Let dan hierop!

partytent huren

Wanneer je jarig bent in de winter, kan het lastiger zijn om iets leuks voor je verjaardag te verzinnen dan in de zomer. Het zonnetje schijnt minder vaak en het is een stuk kouder buiten. Toch zijn er leuke activiteiten te plannen voor een winterverjaardag. In dit artikel delen we 3 tips, en vertellen we je waar je op moet letten bij een winterverjaardag.

Wat doe je niet in de winter met je verjaardag?

Zoals we al eerder noemden zit je in de winter waarschijnlijk niet snel buiten met je verjaardag. In de winter hebben we meer last van regen, hagel of zelfs sneeuw, maar ook de kou helpt niet echt mee. Maar wat kun je dan wel doen voor een leuke winterverjaardag?

1)     Een winterbarbecue

De barbecue gaat in de zomer meestal aan, maar ook in de winter is het gebruik hiervan zeker mogelijk. Kleed de tuin aan met leuke lampjes, zet een vuurkorf neer en vraag iedereen een warme trui aan te doen. Om droog te blijven kun een partytent huren. Wat het weer ook is, met een partytent zitten jij en je gasten in ieder geval droog. Huur eventueel een terrasverwarmer om je gasten lekker warm te houden. 

Wanneer iedereen is uitgegeten kun je nog een kampvuurtje maken om de avond gezellig af te sluiten. Schenk nog een drankje in en praat samen met je gasten na over de avond.

2)     Diner feest

Je kunt er ook voor kiezen je verjaardag binnen te vieren. Dan ben er zeker van dat het lekker warm en droog is. Organiseer een lekker diner voor je vrienden en familie en pak helemaal uit. Heb je niet zoveel zin om te koken op je verjaardag? Vraag dan aan iedereen om iets lekkers te eten mee te nemen. Zo staat de tafel binnen mum van tijd vol met allerlei lekkere gerechten.

partytent huren

3)     Après-ski feestje in de tuin

Om helemaal in het winter-thema te blijven, kun je een après-ski feestje in je tuin vieren. Bouw de schuur of het tuinhuis om tot een echte skihut. Vraag iedereen verkleed te komen in ski-thema en haal verschillende soorten schnaps en hapjes in huis. Zet een goede afspeellijst op met meezingers en het feest kan beginnen. Het leuke aan een après-ski feestje is dat je al veel voorpret beleeft met de aankleding van het feest. Uiteraard kun je ook kiezen voor een ander thema, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ook al is het minder lekker weer in de winter, er zijn nog steeds leuke activiteiten te bedenken om je winterverjaardag een succes te maken. Weet jij al wat je gaat doen met jouw verjaardag deze winter?

Meer verhalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *