Tot rust komen na een intensieve periode

Stress voorkomen

Af en toe hebben we een periode die veel energie van ons vraagt. Je merkt dan ook snel dat je metaal en fysiek op begint te raken. Het is daarom van belang om zo af en toe alleen aan jezelf te denken om weer tot rust te komen. In dit artikel geef ik enkele tips hoe jij dit het beste kan doen.

Praat met iemand

Met iemand praten helpt altijd om even alles op een rijtje te zetten. Zoek iemand die een luisterend oor is voor jou en jou passend advies kan geven. Heb je niet iemand in je omgeving die dit kan? Neem dan eens een kijkje bij Paranormale Chat. Hier vind je mediums die jou wel kunnen helpen.

Hobby

Stop met alles om je heen en probeer je voor enkele uren of zelfs dagen te focussen op een hobby. Ga opzoek naar iets wat bij jou past en waar je energie uit kan halen. Of je er goed in bent of niet maakt eigenlijk niet veel uit. Zolang jij er plezier uit haalt en je hoofd kan legen is dit prima.

Retraite

Houd jij heel erg van rust? Dan zou je een keertje op een retraite kunnen gaan. Tijdens een retraite keer je je terug. Je zoekt een plek op in de stilte van de natuur om stil te staan bij de huidige situatie. dit doe je zonder afleiding zoals een telefoon of een boek. Hierbij gaat het puur om jou en je gedachten. Je gaat terug naar de basis waarbij je stilstaan bij hetgeen wat je nu hebt. Niets meer en niets minder. Tijdens een retraite wordt er veel gemediteerd.