logo Twisted Supplements
Sport

Tip voor een erg goede en personal trainer in Kampen

Mijn vriendin en ik wilde graag samen gaan sporten om fitter te worden en om af te vallen. Daarom gingen we ook samen op het internet op zoek naar personal trainer Kampen om een ode personal trainer bij ons in de buurt te vinden die ons hiermee kon helpen. 

Terecht gekomen op de website van Twisted Supplements

Toen we op het internet op zoek gingen naar personal trainer Kampen kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende personal trainers. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Twisted Supplement ons het meeste aan. Op de website is namelijk zeer veel informatie te vinden voor de personal trainers en over het bedrijf zelf. Na het lezen van de informatie besloten om contact op te nemen om kennis te maken met een personal trainer. 

Champions-Protein

Een erg leuk kennismakingsgesprek 

We konden al erg snel terecht om kennis te maken met onze personal trainer. Tijdens het gesprek hebben we onze doelen uitgelegd en heeft onze personal trainer een voedingsschema opgesteld. We zijn daarna ook al erg snel begonnen met sporten. We zijn nu een aantal een verder en we zijn allebei al een stuk fitter en een aantal kilo’s afgevallen. We raden een personal trainer van Twisted Supplements daarom ook aan iedereen en die op zoek is naar een goede personal trainer die je kunt helpen met het fitter worden en afvallen in de buurt van Kampen.