24 oktober 2021

Peuterey jas: de perfecte mix van stijl en functionaliteit

2 min read

Ben jij op zoek naar een jas waarin stijl en functionaliteit perfect samenkomen? Dan is een Peuterey jas de juiste keuze voor jou. Maartse buien, aprilse grillen of een koude februari maand. Het maakt dankzij een gebruik van geavanceerde technieken en materialen niet uit. Ga in stijl naar een zakelijk etentje of ervaar het ultieme comfort van een Peuterey jas tijdens een intensieve wandeling. Voor iedere weersomstandigheid of gelegenheid is er wel een Peuterey jas met het juiste antwoord.

Een Peuterey jas staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid

Peuterey is een Italiaans bedrijf waar ze waarde hechten aan kwaliteit en duurzaamheid, sterker nog, dit zijn de fundamenten van het bedrijf. Ze hebben een continue streven om hun ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Ze zoeken dus niet alleen naar materialen die hoogwaardig en duurzaam zijn in kwaliteit, maar ook op een milieuverantwoordelijke manier zijn verkregen. Als ze eenmaal de stoffen in bezit hebben worden ze in Italië door uiterst bekwame handen gefabriceerd. De uiteindelijke oplevering is een jas die aan de hoogste eisen voldoet en zijn klasse vindt in eenvoud.

Een Peuterey jas beschermt optimaal

Een optimale bescherming begint met een zorgvuldige selectie van de meest superieure materialen, waaronder polyamide. Polyamide is een synthetische stof die sterk, vormvast en snel drogend is. Daarnaast maakt Peuterey gebruik van drie soorten padding (Primaloft Thermoplume, Thindown en Feather and down) voor isolatie en een Teflon EcoElite behandeling om de jas water afstotend te houden. Om het wat overzichtelijker te maken heeft Peuterey een isolatie waardering toegekend aan haar producten. Hun collectie toont een ruimte variëteit aan van lichtgewicht jassen die geschikt zijn voor een mild of herfstachtig klimaat tot jassen waarmee je een ijzige winter met tempraturen tot ca. -20 graden kunt trotseren.

Kortom: met een Peuterey jas kies je voor kwaliteit, duurzaamheid, comfort en een optimale bescherming.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *