Tips

Muurstickers zelf ontwerpen? Het kan!

Mijn zoontje is gek op giraffes. Elke keer hij een giraffe ziet, gaat hij gewoon uit zijn dak. Vorige week hebben we zijn kamertje opnieuw ingericht en ik had hiervoor een heel aantal muurstickers besteld. Ik heb de foto’s zelf gekozen: zowel van op internet als foto’s die ik zelf gemaakt had. Ze hadden allemaal iets met giraffes te maken. De muurstickers werden snel geleverd zodat ik nog net op tijd was om de kamer af te werken. Ik heb de foto’s verdeeld over één volledige muur, zodat het nu een groot foto-album van giraffes is. Mijn zoontje is in de wolken, daar doen we het toch voor?

Makkelijk aan te brengen

Het aanbrengen van de muurstickers was heel eenvoudig. Het zijn zelfplakkende stickers dus je hebt ze enkel maar te kleven waar je het wilt. Het is nog eenvoudiger dan behang aanbrengen. Als het zo makkelijk gaat, ben ik aan het overwegen om één grote muursticker in de vorm van een poster te kopen. Het ‘grote’ probleem is niet hoe de stickers aan te brengen maar wel: welke foto of tekening kies ik nu uit de honderden exemplaren die ik nog op mijn PC staan heb. Een luxeprobleem, toch? Ik zou muurstickers aan iedereen aanraden: het is persoonlijk, makkelijk en je kunt er enorm creatief mee omgaan. Gewoon doen dus!