Knallend zomerevent met 3 populaire springkussens!

springkussens

De zomer en events zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Net als (een gat in de lucht) springen en events dat zijn. In dit artikel hebben wij drie populaire springkussens voor tijdens een knallend zomerevent voor je op een rijtje gezet. Het gaat om springkussens van klein en middelgroot formaat, en een groot springkussen met glijbaan. Zo is er voor ieder wat wils. 

Klein springkussen

Het Springkussen Mini Circus wordt omschreven als een van de drie leukste springkussens voor evenementen. Hoewel er in deze “circuspiste” geen dieren worden gebruikt, kunnen de kinderen er wel tekeer gaan als een beest. Dat wil zeggen: zes vrolijke clowns (dat is het aantal toegestane gebruikers) die tegelijkertijd in het rond kunnen springen. Het hebben van een circusdirecteur (lees: begeleiding door meerderjarig toezicht) wordt daarbij wel geadviseerd. Met een breedte van drie meter en een hoogte van twee meter valt dit springkussen binnen de categorie “springkussens klein”. Dat maakt dat dit springkussen eenvoudig zelf te plaatsen is. Wanneer wij denken aan een circus, dan denken wij ook aan een clown. Een leuke tip: boek een (ballonnen) clown als toevoeging. Een clown vermaakt niet alleen zijn gasten, deze zoekt ook de verbinding op, waardoor de kids met een grote glimlach van oor tot oor de dag van hun leven gaan hebben. Het handige aan zo’n clown is dat je deze naast animatie ook in kunt zetten als begeleiding.

Middel springkussen

Wanneer wij denken aan de zomer, dan denken wij ook aan zon en palmbomen. Een ander populair springkussen geschikt voor zoiets als een knallend zomerevent is het Springkussen Jungle. Spring op de rug van de tropische toekan, laat je vervolgens afglijden van de nek van de vriendelijke giraffe en blijf zo hoog als je kan voor die gevaarlijke slang en wilde leeuw. Welke aapjes durven dit springkussen te betreden en zijn daarmee de King en Queen van deze jungle? Met een breedte van vier meter en een hoogte van zes meter valt de Jungle binnen de categorie “springkussens middel”. Dat verandert overigens niets aan het op- en afbouwadvies. Deze attractie is, net als het Springkussen Mini Cursus, eenvoudig zelf te plaatsen. Het springkussen verhuur bedrijf waar je de attractie kunt huren, gaat standaard uit van een plaatsing op een zachte of een val dempende ondergrond. Heb je die niet ter beschikking? Dan wordt aangeraden extra valmatten – die ook te huur zijn – langs de open delen van de attractie te plaatsen. 

Springkussen met glijbaan

Het derde populaire springkussen geschikt voor een knallend zomerevent is het Springkussen Oceaan met Glijbaan. Behalve zon en palmbomen, denken wij natuurlijk ook aan de zee bij het woord “zomer”. Met dit springkussen haal je de verkoeling van het water naar het vaste land. Behalve hierin ronddartelen met in totaal tien vriendjes en vriendinnetjes (dat is het aantal toegestane gebruikers), kunnen ze ook een verfrissende duik in de “zee” nemen door van de glijbaan naar buiten te glijden. Voor zo’n grote attractie als deze kan het handig zijn de op- en afbouwdienst bij te bestellen. Als extra service bouwt het springkussen verhuur bedrijf dan de items van jouw keuze (met behulp van onder andere een elektrische blower) voor je op en na afloop ook weer af. Het springkussen dient bij afbouw dan wel schoon en droog te zijn, maar dat zal met de warmte van de zon tijdens dit knallende event geen moeite kosten.

Welk ander populair springkussen mag volgens jou nog meer niet ontbreken op een knallend zomerevent?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *