Haal jouw Rijbewijs in Lelystad

Verkeer

Wil jij graag beginnen met rijlessen en woon je in de omgeving van Lelystad? Dan is Learn to Ride het perfecte bedrijf voor jou! Wordt binnen de kortste keren klaargestoomd om je rijbewijs te halen dankzij de ervaren instructeurs! Haal nu ook je Rijbewijs in Lelystad bij Learn to Ride!

Rijbewijs Lelystad

Over Rijbewijs in Lelystad

Een rijles duurt gemiddeld 90 minuten per les. Tijdens de les leer je zo veel mogelijk nieuwe dingen zodat je snel door kan naar je examen. Natuurlijk laten de instructeurs je nooit meer doen dan dat je kan. Het is belangrijk dat je goed communiceert met de instructeur. Wanneer je duidelijk doorgeeft wat je wel en niet kan is het voor de instructeur een stuk makkelijker om de rijlessen in te plannen. Op deze manier doe jij niet meer dan dat je kan en de instructeur kan het gemakkelijker voorbereiden. Het is handig om minimaal een keer per week te lessen, wanneer je dit minder vaak doet zit de stof minder vers in je geheugen waardoor het hele proces wat trager gaat. Je leert tijdens de les bijvoorbeeld dingen als parkeren, schakelen, gebruik van de koppeling gas en rem enzovoort. Ook kan je bij Learn to Ride motorrijles volgen. Hierbij gelden dezelfde tijden en ook bij dit onderwerp wordt je begeleid door ervaren instructeurs die goed weten hoe ze jou het best kunnen helpen.

Learn to ride

Persoonlijke ervaring

Ik heb ervoor gekozen om pakket 3 aan te schaffen. Bij dit pakket krijg je 30 uur rijles voor 1390.00 euro. Ik ben zelf bijna klaar met mijn rijlessen en ik ben zeer tevreden over de hele ervaring. De instructeur is erg vriendelijk en geeft erg fijn uitleg. Ik ben soms redelijk bang om vragen te stellen omdat ik niet dom wil overkomen maar vragen stellen wordt hier juist aangemoedigd. Wanneer ik iets na drie keer nog niet snap neemt de instructeur gewoon de tijd om het rustig nogmaals uit te leggen. Het lessen gaat erg goed en ik hoop dat ik snel examen mag doen. Zeker een aanrader!