GSM reparatie in Eindhoven: mijn ervaringen

Glas kapot

Laatst was ik op zoek naar een bedrijf voor een GSM reparatie in Eindhoven. Mijn telefoon was gevallen en er zat een lelijke barst in het scherm. Dat is natuurlijk ontzettend zonde en ontsierend maar het kan ook de functionaliteit van je toestel beïnvloeden. Allemaal redenen dus om het zo snel mogelijk te laten maken. Natuurlijk zat er geen garantie meer op mijn gsm dus ik wilde niet alleen een goede maar ook een goedkope oplossing.

GSM reparatie in Eindhoven

GSM reparatie in Eindhoven klaar terwijl je wacht

Via een collega kwam ik terecht bij GSM Tablet Reparatie. Zij zijn gespecialiseerd in gsm reparatie in Eindhoven en omgeving. Ik was bang dat ik mijn telefoon een tijdje kwijt zou zijn. In de hedendaagse samenleving is dat knap lastig want een smartphone is tegenwoordig veel meer dan alleen een telefoon om mee te bellen. Het is ook een agenda, adresboek, navigatiesysteem en communicatiemiddel. Alles staat op die telefoon, foto’s bestanden, gegevens. Het is dus niet zo handig als je hem dan kwijt bent.

Wachtkamer

Een afspraak maken is niet nodig

Toen ik belde naar GSM Tablet reparatie voor een afspraak vertelden ze me dat ik geen afspraak hoefde te maken. Het vervangen van een scherm is een kleine reparatie van 30 minuten. Bovendien worden alle reparaties in huis gedaan waardoor je nooit lang zonder telefoontoestel zit. In mijn geval kon ik er gewoon op wachten. Dus na 30 minuten stond ik weer buiten, met mijn gerepareerde telefoon. Mocht een reparatie toch langer duren dan laten ze je dat op tijd weten. Ook de kosten van de reparatie worden voordat ze aan de slag gaan duidelijk gecommuniceerd. Naast een schermreparatie zijn er nog tal van andere reparaties die uitgevoerd kunnen worden. Van het vervangen van onderdelen tot problemen met de software. Je kunt altijd even binnenlopen voor een vrijblijvende offerte.