Een zeer goede personal trainer in Den Bosch gevonden

rulespt-logo

Mijn moeder wilde graag fitter worden en daarom gingen we ook samen op het internet op zoek naar personal trainer Den Bosch om een goede personal trainer te vinden die haar kon helpen met het uitvoeren van de oefeningen en met het veranderen van haar eetgewoonten. 

De website van Rules PT

Toen we op het internet op zoek gingen naar personal trainer Den Bosch kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende personal trainers bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Rules PT ons het meeste aan. De website is namelijk erg goed en zeer overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over wat de personal trainer aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Op de website staat onder andere vermeld dat de personal trainer voeding ook super belangrijk vindt. Dit sprak mijn moeder persoonlijk erg aan waardoor ze besloot om contact op te nemen om kennis te maken. 

Hardlopen

Super tevreden over de resultaten die mijn moeder heeft geboekt met behulp van een personal trainer 

Mijn moeder kon al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek met haar personal trainer. Tijdens dit gesprek hebben ze het uitgebreid over haar persoonlijke doelen en hoe ze deze wil bereiken. Ze hebben vervolgens een voedingsschema opgesteld en waren al erg snel begonnen met sporten. We zijn inmiddels een tijdje verder en mijn moeder heeft al super veel resultaat geboekt. Daarom zijn we ook erg tevreden over de personal training van Rules PT.