100pt
Sport

Een goede tip voor afvallen in Arnhem

Mijn moeder wilde graag beginnen met sporten om een aantal kilo af te vallen. Daarom gingen we ook op het internet op zoek gaan afvallen Arnhem om een goede personal trainer bij ons in de buurt te vinden. 

Terecht gekomen op de website van 100% Personal Training 

Toen we op het internet op zoek gingen naar afvallen Arnhem kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende personal trainers. nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van 100% Personal Training ons het meeste aan. De website is namelijk erg goed en vooral erg overzichtelijk. Op de website is ook zeer veel informatie te vinden voor de personal training die zij aanbieden. Op de website staat onder andere ook vermeld dat voeding erg belangrijk is en je daarom ook een voedingsschema samen met jouw personal trainer op zult stellen om een gezondere levensstijl te krijgen. Dit sprak ons beide erg aan waardoor mijn moeder besloot om contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek. 

personal coach

Super veel afgevallen in een korte tijd 

Mijn moeder kon al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek met een personal trainer van 100% Personal Training. Tijden dit gesprek hebben ze het uitgebreid gehad over de doelen die mijn moeder wilde bereiken. Na het gesprek besloot zij om te beginnen met sporten met behulp van een personal trainer. Ze hebben een voedingsschema opgesteld en waren al erg snel begonnen met sporten. we zijn inmiddels een aantal weken verder en mijn moeder is al erg veel afgevallen.