Drie voordelen van een wellness arrangement bij Thermen

Wellness arrangement

Als je veel last hebt van stress of klachten hebt vanwege een bepaalde ziekte kan een wellness arrangement een oplossing zijn. Een wellness arrangement is een pakket waarin verschillende activiteiten van de wellness zijn inbegrepen. Met bijvoorbeeld sauna’s en massages kun je je pijn of stress significant verminderen en kun je er weer tegenaan. Hieronder lees je over nog drie voordelen van een wellness arrangement.

1. Een wellness arrangement is goedkoper

Het nemen van een arrangement is goedkoper dan wanneer je los zou moeten betalen voor elk onderdeel dat is inbegrepen in het pakket. Zo kun je veel geld besparen. Misschien is dit wel het laatste zetje om de beslissing te nemen om naar de wellness te gaan. Er zijn verschillende soorten wellness arrangementen verkrijgbaar. Via de website van De Thermen in Nijmegen kun je je meer laten informeren over de verschillende arrangementen en wat dit je zou kosten.

Baden

2. Een wellness arrangement is goed voor je gezondheid

In een wellness arrangement zit vaak een massage en een saunabezoek inbegrepen. Deze twee activiteiten kunnen zeer bevorderlijk zijn voor je gezondheid. Zo is het bewezen dat saunagebruik kan zorgen voor een verlaagd risico op een hartaanval of het krijgen van bepaalde hart- en vaatziekten. Daarnaast is het zo dat massages en sauna’s je stressniveau significant kunnen verlagen waardoor je lekkerder in je vel zit.

Massage

3. Een lekker dagje weg

Een wellness arrangement is vaak een dag vullend programma waarbij bijvoorbeeld je diner of lunch bij inbegrepen zit. Zo kun je lekker een dagje genieten en relaxen en er even tussenuit. Door met twee personen te gaan kun je nog meer korting krijgen op je bezoek en betaal je per persoon nog minder voor het geheel. Je kunt dus voordelig samen met je partner lekker een dagje weg. Bovendien is het vaak gelegen bij een leuke stad. Zo ligt Thermen in Nijmegen, waardoor je daarna de stad kan bezoeken om de dag af te sluiten.