Zorg

De reden van de aanschaffen van een kalenderklok

Aangezien ik een drukke, stressvolle job heb, waarbij ik voortdurend wordt geconfronteerd met deadlines, weet ik niet altijd precies welke dag het is. Wanneer ik ‘s ochtends opsta, denk ik soms dat het een helemaal andere dag is. Dat heeft grotendeels te maken met mijn stressvol schema. Vandaar dat het me een goed idee leek een kalenderklok aan te schaffen, een klok waar niet alleen de tijd, maar ook de datum en de naam van de dag op wordt weergegeven. Zo kan ik meteen, wanneer ik net wakker wordt zien welke dag het is en zo kan ik volledig in deze moment leven. Aangezien ik zeer toekomstgericht ben, is het vaak moeilijk om te genieten van deze moment. Deze kalenderklok helpt me hier ook bij.

De webshop waar ik mijn kalenderklok heb gekocht

Ik heb mijn kalenderklok aangeschaft op Worldwide Vision. Dit is een zeer goede en betrouwbare webshop met een uitstekende service. Vanaf een bepaald bedrag is de verzending ook gratis, wat voor mij ook een voordeel betekende. Deze webshop biedt ook de mogelijkheid om op verschillende manieren te betalen. Je kan zowel bancontact, iDeal, MasterCard enzovoort gebruiken op de webshop.

Ik heb de klok nu al een half jaar in mijn bezit en ben er nog steeds zeer tevreden van. Iedere dag wanneer ik opsta ben ik dankbaar voor deze aankoop.