De elektrische sigaret blijft aan populariteit winnen

Sigaret

Wanneer je op straat loopt, kun je bijna niet aan de opkomst van de elektrische sigaret ontkomen. Een steeds groter aantal consumenten stapt over van de traditionele sigaret, naar dit moderne alternatief. Er zijn verschillende redenen, die verklaren dat de e-sigaret populairder wordt. Wist je bijvoorbeeld dat een normale sigaret meer dan 4.000 gifstoffen bevat? Van deze 4.000 gifstoffen zijn er circa 300 kankerverwekkend. Nicotine en teer zijn hier de bekendste voorbeelden van! Bij een e-smoker is het aantal gifstoffen aanzienlijk lager. Al zit er ook in de vloeistof voor deze apparaten nicotine. Tenzij je vanzelfsprekend bewust voor een nicotinevrij middel kiest.

Elektrische sigaret

Voordelen van de elektrische sigaret

Het aanzienlijk lagere aantal gifstoffen in de elektrische sigaret is slecht een voorbeeld van een voordeel die deze sigaretten je bieden. Denk bijvoorbeeld ook aan het feit, dat een e-sigaret veel minder storend is voor de mensen om je heen. De damp die bij het gebruik van dit apparaat vrijkomt stinkt minder. Daarbij voorkomt het gebruik van dit type sigaret een slechte adem! Naast een slechte adem zijn ook een verslechterde conditie en een aantasting van hart- en bloedvaten vaak het gevolg van het roken van schadelijke sigaretten. Door voor een e-sigaret te kiezen, zullen dergelijke problemen veel minder snel of helemaal niet opspelen.

Roken

Online een eigen e-sigaret bestellen

Mocht je zelf ook overwegen om over te stappen op een e-sigaret, dan zijn er verschillende webwinkels om dit product te bestellen. In deze webwinkels vind je niet alleen tal van e-sigaretten. Ook heb je hier een ruime keuze uit verschillende soorten e-liquids, die je in de e-sigaret kunt stoppen. Probeer eens te variëren in de smaakjes die je hierbij gebruikt! Houd er rekening mee, dat niet ieder e-smoker navulbaar is. Het is belangrijk om hier op te letten bij het uitzoeken van een e-sigaret.