Logo-Physiq
Sport

De beste personal training Hoofddorp

Bent u opzoek naar een personal training Hoofddorp? Dan ben u bij Physiq op het juiste adres. Dit bedrijf is een van de beste sportscholen die een personal training Hoofddorp geven. Zo geeft de personal training van Physiq jou de kans om je maximaal te focussen op je eigen doel die je wilt bereiken, zo wordt je hierbij natuurlijk veel geholpen. Zo wordt er uitgelegd hoe u het beste kunt eten en wordt er een trainingsschema op maat gemaakt die precies bij u past. Maar personal training is niet het enige waar Physiq les in geeft, deze sportschool heeft een ruime keuze uit verschillende trainingen. Zo zijn er andere fysieke trainingen mogelijk, is er een optie om u mentaal wat beter te trainen, kunt u voor behandelingen en revalidaties terecht, en is er een optie om alles online te doen.

personal training Hoofddorp

Mijn ervaring met Physiq

Mijn ervaring met Physiq is zeer positief. Zo ben ik al vele jaren gestopt met het beoefenen van een sport. Jammer genoeg heeft dat mijn lichaam over de jaren slecht gedaan. Daarom heb ik de keuze gemaakt om weer eens te beginnen met sporten in de vorm van fitness. Dit wou ik graag in de buurt doen omdat ik natuurlijk niet te ver wil reizen om te sporten. Dus ik ben uitgekomen bij Physiq omdat deze sportschool een paar straten verder ligt dan mijn huis. Zo ben ik daar naartoe gegaan om mezelf te laten informeren over alles wat ik kon verwachten door hier te gaan sporten. Zo is mij dat zeer duidelijk uitgelegd en daardoor weet ik wat me te doen staat. Ik heb me de dagen daarna ingeschreven en heb sindsdien elke week lessen gehad. Dit heeft tot nu toe een positief effect gehad op mijn lichaam en fysieke staat.