Logo DB sport
Sport

De beste personal coach Rotterdam

Bent u op zoek naar een goede personal coach Rotterdam? Dan bent u bij DB Sport op het juiste adres. DB Sport is een bedrijf die er volledig op gefocust is om u de beste personal training te geven. U wordt hier verzekerd dat u de beste personal training krijgt die mogelijk is. Dit komt doordat DB Sport een bedrijf is met veel ervaring en kennis. Door veel mensen gezien te hebben weet DB Sport dus precies hoe ze u de beste trainingen moeten geven en hoe ze u gemotiveerd moeten houden. Zo heeft de trainer van DB Sport ook een goede geschiedenis en weet hij alles van fitness af, zo geeft hij de trainingen, kan hij uw voeding makkelijk aanpassen en zo kan je nog wel even doorgaan.

personal training

Mijn ervaring met DB Sport

Mijn ervaring met DB Sport is zeer positief. Zo ben ik een tennisser en is mijn conditie best slecht voor een sporter die dus wekelijks intensief sport. Omdat bij mij op de club geen optie is voor een conditietraining voor tennissers ben ik opzoek gegaan naar een personal coach Rotterdam die mij hierbij zou kunnen helpen. Zo ben ik door positieve recensies uitgekomen op DB Sport. DB Sport heeft een informatieve website waarop ik kon zien dat dit bedrijf precies gaf wat ik nodig had. Zo ben ik even langs het bedrijf gegaan en heb ik gesproken over dus eventuele trainingen. Zo zijn we het hier makkelijk over eens geworden en is mij ook goed uitgelegd wat ik kon verwachten. Het gaat tot nu toe goed en ik zie echt al wel resultaat.