Code in 95 Noord Brabant

vrachtwagenrijbewijs-halen kees de vaan

Code in 95 Noord Brabant ook iets voor jou? Lijkt dit jou ook leuk?

Je werkt als buschauffeur of vrachtchauffeur en je moet nog in bezit zijn van code 95. Dit kan je dan het beste doen bij Kees de Vaan verkeersopleiding. Code 95 is een basiskwalificatie. Dit kan je krijgen nadat je geslacht bent. Het geld 5 jaar en het wordt ook nog eens bijgeschreven je rijbewijs.

je kunt dit alleen halen bij een examen van een vrachtwagen of bus. Nascholing is ook erg belangrijk, hierdoor zorg je ervoor dat je code 95 verlengt wordt voor nog eens 5 jaar. Dit is wel erg verplicht om code 95 te doen en de nascholing. Je leert er natuurlijk van en je bent steeds op de hoogte met alles. Wil jij wat geld besparen dan kan je ook thuisstudie gaan volgen. Hierdoor ben je wel langer bezig en dan moet je ook nog een 2,5 uur klassikaal les volgt.

Code 95 in Noord Brabant

Eigen ervaring met Code 95 in Noord Brabant

sinds kort ben ik buschauffeur geworden. Meteen daarna wilde ik code 95 gaan volgen, omdat dit natuurlijk verplicht is als buschauffeur. Ik zelf heb het gevolgd in Noord Brabant bij Kees de Vaan. Ik ben uiteraard heel erg tevreden dat ik het bij hun kon volgen. Ik woon zelf ook in Noord Brabant. Tijdens de cursus wordt er natuurlijk goed uitleg gegeven aan je. De belangrijkste informatie komt aanbod. Ik zeg gewoon doen bijscholing is erg belangrijk, omdat je er wijzer op wordt.

kees de vaan opleidingen

De cursus voor code 95 kun je als je in de omgeving van Noord  Brabant vandaan komt het beste bij Kees de Vaan doen. Dan is het voor jou ook nog eens lekker dichterbij.  Je kunt voor code 95 ook een subsidie krijgen. Dit doen ze om de sector transport en logistiek te stimuleren.