Bouw-handel.nl

Bent u opzoek naar bouwonderdelen? Dan is Bouw-handel.nl het bedrijf waar u uw bouwonderdelen kunt vinden. Bij Bouw-handel.nl bent u aan het juiste adres voor lichtkoepels, dakramen, zolderdakramen, deurluifels en nog veel meer. Bouw-handel.nl heeft een zeer snelle levertijd over een zeer groot assortiment. Dit natuurlijk voor een zeer scherpe prijs. Bij Bouw-handel.nl ontvangt u de mogelijkheid om uw bouwproducten naar keuze zelf samen te stellen. 

Bouw-handel.nl is al sinds 2007 de specialist betreft levering van producten aan particulieren. Ook levert het bedrijf aan bouw/ klusbedrijven en gespecialiseerde verwerkers.   

Assortiment Bouw-handel.nl

Bouw-handel.nl heeft een zeer groot assortiment betref bouwproducten. Het assortiment bevat lichtkoepels, dakramen, deurluifels, rookkanalen en vlizotrappen. Het lichtkoepel assortiment bestaat uit losse lichtkoepels zonder dakopstand en complete lichtkoepels met dakopstand. Ook levert het bedrijf ventilerende dakkoepels. Bij aankoop van een dakkoepel ontvangt u een fabrieksgarantie van 10 jaar. De dakramen en vlizotrappen worden geleverd door FAKRO. Het assortiment van dakramen bestaat uit tuimeldakramen, tuimelramen en uitzettuimeldakramen. U kunt ook terecht voor dakraam accessoires zoals zonweringen voor binnen en buiten. 

De levering van de producten van Bouw-handel.nl worden zeer snel geleverd. Ook wordt u niet verrast door hoge prijzen. Bouw-handel.nl hanteert zeer scherpe prijzen voor de kwalitatieve producten die ze leveren. Ook kunt u bij de medewerkers terecht voor direct advies over de maten van uw product.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Klik dan hier.

Meer verhalen