24 oktober 2021

4 redenen om een partytent te gebruiken voor restaurants

2 min read
Partytent

Met een partytent creëer je in een handomdraai extra overdekte ruimte. Zo voorkom je bijvoorbeeld dat een feest letterlijk in het water valt en kan de partytent gebruikt worden als extra uitbreiding op jouw restaurantruimte. Handig als je een aanvraag krijgt voor een bruiloft of een groot personeelsfeest! Dit zijn 4 redenen voor restaurants om een partytent te gebruiken.

Makkelijk opzetten

Het komt regelmatig voor dat mensen jouw restaurant af willen huren voor een feest of borrel, of dat er verschillende evenementen plaats vinden op dezelfde avond. Met een partytent zorg je voor een klein prijsje voor extra ruimte en comfort voor jouw gasten. Een partytent huren is voor veel restaurants de beste optie, omdat je zo de keuze hebt uit een groot aantal modellen en formaten. Hierdoor kun je afhankelijk van de wensen en eisen het meest geschikte model opzetten. Je hebt de partytent zo opgezet, waardoor je op het laatste moment nog extra ruimte vrij kunt maken. Je huurt een partytent gemakkelijk bij Partytentverhuur Breda of Partytentverhuur Utrecht.

Tijdelijk extra ruimte maken

Door een partytent op te zetten creëer je gemakkelijk en snel extra overdekte ruimte voor jouw gasten. Hierdoor kun je extra veel gasten ontvangen tijdens bijvoorbeeld een verjaardagsfeest of personeelsfeest waarvoor jouw hele restaurant wordt afgehuurd. Ook is het praktisch om een partytent te gebruiken als je een buffetstyle avond of een barbecue organiseert. Het weer kan geen roet meer in het eten gooien en je beschermt het voedsel tegen invloeden van de natuur, van vallende bladeren tot vogelpoep. 

Wind buiten houden

Met een partytent die aan de zijkanten dicht is, houd je de wind goed buiten. Hierdoor krijgen je gasten het minder snel koud in de tent en blijven ze langer. Ook voorkom je dat de glazen en snacks omwaaien als je bijvoorbeeld gasten ontvangt voor een gezellige vrijdagmiddagborrel inclusief fingerfood. Daarbij hou je de warmte binnen, wat in het voor- en najaar erg prettig is. 

Ruimte markeren

Een partytent helpt je om de buitenruimte in te delen in verschillende zones. Zo is er bijvoorbeeld een apart gedeelte voor de rokers, kan een deel van de partytent voor het buffet zijn of creëer je een dansvloer en een aparte zitgelegenheid. 

Zoals je ziet zijn er verschillende redenen om een partytent te gebruiken als restaurant. Ook als particulier kan het een goed idee zijn om een partytent te huren, bijvoorbeeld omdat je een buurtfeest organiseert of jouw vrienden uit wilt nodigen voor een gezellig tuinfeest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *